?

Log in

No account? Create an account
And the light, through the pines, in brassy tines
lays over me, dim as rum, and thick as molasses
Day 15 – Your dreams, in great detail En tiedä tarkalleen mitä… 
14th-Oct-2010 10:01 pm
owl
Day 15 – Your dreams, in great detail

En tiedä tarkalleen mitä tällä haetaan. Veikkaan, että myöhemmin on niiden semirealististen suunnitelmien aika, joten puhun nyt niistä pehmeistä hetkistä joihin hakeudun useinkin.

Selitin juuri Kaille, että olen jotenkin tunneretardi. Olen niin häkellyttävän lapsellisen, että haaveilen pääasiassa siitä, että minusta pidettäisiin, ja että minua rakastettaisiin. Toki mulla on haaveita liittyen "voi vittu kun pääsisin jonnekin lämpimään täältä loskasta", mutta siinäkin on aina mukana se, että joku/jotkut on mun mukana.

Haaveilen, että saisin elämäni "kuntoon" - tämä on niiden heikkojen päivien toive. Että jokupäivä asiat ovat niin hyvin, etten stressaa puolta ajasta, etten näkisi painajaisia, että minulla olisi ystäviä joiden välittämisestä olisin varma, että kotini olisi kaunis ja kutsuva, että pärjäisin töissä ja rahaakin olisi vähän enemmän. Hankaluuksiakin voisi olla, kunhan niistä selviäisi romahtamatta. Sellainen olisi mukavaa.

Haaveilen kauniista, suuresta kodista ja vittu lapsista ja perheestä ja sellaisesta ällöstä. Haaveilen myös vodkanvalumista illoista, tahmeista baarinlattioista ja onnellisesta humalasta; musiikista joka on vähän liian lujalla, sellaisista typeristä seikkailuista joita katuisi hieman seuraavana aamuna (tai mieluummin ei); ja leirinuotioista ja villiintymisestä ja metsistä.
Yllättävän usein metsistä.
Jännittävää kyllä, ne ovat ainoita haaveita, joissa olen yksin.
Comments 
17th-Oct-2010 10:04 am (UTC)
Arvaa, meillä on taas jotain tyyppejä täällä Siilinjärveltä, ne esim. tietää Nikon :)
This page was loaded Apr 25th 2018, 2:32 pm GMT.