?

Log in

No account? Create an account
And the light, through the pines, in brassy tines
lays over me, dim as rum, and thick as molasses
all of us walk so blind in the sun 
24th-Sep-2011 05:57 pm
owl
Minusta on tullut suhteellisen hyvä leikkaamaan sipulia.
Tänään päälläni on suurenmoisesti pitsiä.


Kysykää nyt jotain multakin (vaikka olen varmaan avautunut jo kaikille kaiken kaikesta), etten oo ihan nolo ja yksinäinen täällä.

EKSTRABONUS: jätän tämän poikkeuksellisesti avoimeksi (joten tässä tilaisuutesi, sinä-joka-edelleen-pidät-minua-pahuuden-syvimpänä-kuiluna, enkä tiedä vieläkään kuka olet!)

EKSTRABONUS II: jos kysyt nopeasti, vastaan humalassa!


Comments 
24th-Sep-2011 03:55 pm (UTC)
7, 15, 46!
24th-Sep-2011 04:59 pm (UTC)
7. Juuri se kysymys näistä, johon en osaa vastata. Kuka oikeasti osaa? Ensinnäkin luen nykyään häkellyttävän ja hävettävän vähän, toiseksi vaihtoehtoja on ihan liikaa, niin paljon eri genreistä.

Sanon kuitenkin, että American Psycho. Se on ollut vakiovastaukseni siitä lähtien kun kirjan (englanniksi) luin. Rakenteeltaan nerokas ja muutenkin

15. Ihminen, josta pidän niin vähän että olen tartuttanut inhoni muihinkin. Se on rumasti tehty, mutta toisaalta.. Tämä ihminen oikeastaan kiteyttää aika paljon siitä, mistä en pidä ihmisissä: itsevarmuus, joka ei ole itsensä tuntemista vaan itsensä muiden yläpuolelle asettamista - jopa ihan tietoisesti. Älykkyyden, rationaalisuuden ja tieteellisyyden arvostaminen yli kaiken - siis kaiken. Kaikki on numeerista ja laskettavissa. Lähtökohtaisesti jos olet nainen ja/tai ajattelet asioista eri kulmasta, olet väärässä (ja sekin on rationaalisesti perusteltavissa). Ulkonäöltäänkin suhteellisen puistattava mun silmiin, vaikka se ei nyt suuremmin vaikutakaan. Lisäbonus kuitenkin. Ja sillä on kuulemma rumat verhot.
Annan itselleni luvan inhota ihmistä, jos se on niin inhoava kaikkea kohtaan kuin se on.

46. Uinu Sunnuntai ja Rutto-Kaneli.
En tiedä mitä näistä kahdesta enää sanoisin, paitsi että Kannu on atooppinen, allerginen ja silti häkellyttävän hyvässä kunnossa.
Uinu puklasi tänään kylpyhuoneen lattialle syötyään liian nopeasti - olin ylpeä, sillä Uinu on aina aiemmin oksentanut matolle ja olen väsyneesti huoannut että "menisit edes kylppäriin" NYT SE MENI. että se on viisas.
24th-Sep-2011 05:08 pm (UTC)
aw miksei mun kissat oo noin älykkäitä. :( tai siis miks kissojen muutankaan tarvii AINA puklia matolle
24th-Sep-2011 03:57 pm (UTC)
26
48
24th-Sep-2011 05:05 pm (UTC)
26. Huomattavan hankala kysymys, vaikka varmasti näitä on.
Ehkä sellainen vaatimukset/mitä olen luonnostani. Tämä johtuu käsittääkseni valitsemastani alasta + maailman yleisestä kulkusuunnasta. On vaikeaa navigoida sen välissä että mitä minun pitäisi olla ja mitä minä haluan olla. Ihanne tällä alalla ei todellakaan ole se, mitä olen.
Tämä kuulostaa suhteellisen pieneltä, mutta oikeasti käytän helvetisti aikaa puimiseen. Pitäisi olla tehokas ja nokkela, en ole näitä kahta asiaa yhtä aikaa.
En istu tähän paikkaan. Tavallaan pidän sitä mahdollisuutena onnettomuuden kaavussa, jos se nyt vaan.. onnistuu. Katsotaan.

48. Ahaha montakin asiaa. Olen hyvä toivomaan (ja siksi säikähdinkin kun menetin sen taidon hetki sitten). Toivon jatkuvasti, että mulla olis tarpeeksi rahaa tehdä asioita joita haluan tehdä: käydä kampaajalla useammin kuin kerran vuodessa; lähteä Helsinkiin kun huvittaa; käydä ulkomailla edes kerran, edes pari päivää.
Toivon vakinaista työpaikkaa omalta alalta, sitten kun valmistun (mikä on pieni mahdottomuus sekin) ja että olisin tyytyväinen työssäni, olisin hyvä siinä.
Toivon että kissat olisivat terveitä, Kannu varsinkin..
Salainen toiveeni on myös, että näyttäisin ikäiseltäni (enkä kolmekymppiseltä). Mielenterveyttä! Sitä toivon aika monelle.
24th-Sep-2011 04:14 pm (UTC)
8 ja 54! :D
24th-Sep-2011 04:17 pm (UTC)
Smooth..
24th-Sep-2011 05:32 pm (UTC)
NO NIIN, homo.

8. ällöttävyys, henkinen ja fyysinen - käytännössä se, jos joku haisee pahalle. henkisestikin voi haista pahalle. päällepuskeminen ilman että kiinnostaa se ihminen oikeasti yhtään (baareissa), kunhan saa pillua. kauhea varautuneisuus myös tavallaan. superherkkyys suurimmassa osassa tapauksista (siis sellainen limainen herkkyys).
ihmiset jotka dissaavat (minua tai muita).

54. ihmiset, jotka tietävät mitä haluavat. nilkit puvuissa (miksi?). ylipäätään miestenpuvut tai mikään mikä imitoi niitä (miksi?).

olkapäät & käsivarret. ja jalat. litteät vatsat. tai no siis: ihmiset, jotka näyttävät hyvältä, mutta ei se välttämättä tarkoita noita paria kriteeriä jotka eivät ole kriteerejä, mutta ne silti toimii. muut-kuin-siniset silmät. erikoisuus, mutta ei silleen LOOK AT ME I'M SPECIAL -tavalla missään nimessä. ihmiset jotka puhuvat vähemmän kuin minä.. :D ihmiset, jotka saavat mut hiljaiseksi (kivalla tavalla).
mulla on joku juttu sekä mustiin hiuksiin (joskin tämä on nyt laantunut) että pitkiin vaaleisiin hiuksiin.
ja ihmiset jotka tuoksuvat hyvälle. se on varmaan tärkein.

jos mennään konkretiaan, niin kädet iholla, ja epämääräisyys, ja tilanteiden hataruus. se, ettei mun sekavuus tai lepatus haittaa.
24th-Sep-2011 06:13 pm (UTC)
8. lisäys:

gangsta's paradise taustamusiikkia.
24th-Sep-2011 07:40 pm (UTC)
22, 42!
25th-Sep-2011 12:53 pm (UTC)
22. En laita lainausmerkkeihin, koska en muista miten nämä tarkalleen menivät. Parhaille sijoille jäävät ehkä:

- näittekö ton helvetin ruman ämmän tuossa? oikeesti kattokaa, miten voi olla noin ruma?
- kaikki naiset ovat huoria; myös sinusta tulee väistämättä pettävä huora
- oon kyllästynyt suhun
- miksi sä tuon kanssa oot, oikeasti, saisit niin paljon kauniimman ja paremman jos haluaisit (tämä oli kaille, mutta)
- sun kengät on siniset (:<<<<<<<)

42. Tämä on oikeasti hyvin paljon vaikeampi. Mikä siinä on, että muistaa pääasiassa vain loukkaukset mutta hyvin huonosti kaiken sen, mikä olisi kauneinta tai parasta.
Vai enkö vaan tunne ihmisiä jotka suoltaisivat kohteliaisuuksia joka välissä. Joka ainoa kerta kun joku sanoo "näytät hyvältä" tai "oletpa kaunis tänään", olen onnisykkyränä. Ja etenkin joka ainoa kerta, kun joku kertoo kuinka tärkeä olen, se on tavallaan aina kauneinta.
26th-Sep-2011 05:38 am (UTC)
NE OLI SINISET
26th-Sep-2011 04:33 pm (UTC)
Joo, ja mä oon myös helvetin ruma kyllästyttävä ämmä ja etäisesti myös horo, ja Kai sais silmänräpäyksessä paremman jos se haluis, MUT EI SITÄ ÄÄNEEN SANOTA.
25th-Sep-2011 08:42 am (UTC)
17 ja 50 koska haluan nähä miten tulkitset noiden hämäryyden. :D Ja 51 koska haluan tietää!
25th-Sep-2011 01:07 pm (UTC)
17. tulkitsen tuon nyt vaan huonoksi englanniksi. Viimeisin suudelmani, öö? Olin humalassa, todennäköisesti se oli nopea suukko tänä aamuna jossakin viiden maissa vieraiden homoihmisten törkeän hienossa kämpässä jossa soi Kikka. Olimme jatkoilla. En oikeasti muista, muistan että se oli hyvin normaali ja hyvin suloinen (kuten aina). Yllättävää kyllä, suutelun kohteena oli Kai.

50. Tässä on joko että mitkä sanat tuovat parhaan esiin minussa tai mitkä sanat saavat minut tuntemaan oloni parhaaksi; mutta menen nyt tuon jälkimmäisen mukaan. Enkä tiedä, sillä hyvät sanat jotenkin soljuvat onnellisesti sisään ja ulos.
Jos nuo kaksi tulkintaa yhdistäisi, niin ehkä jotain siihen luokkaan että "kyllä, mä uskon että pystyt siihen"
"teit hyvää työtä"
"minä uskon sinuun"

51. mulla on vähän se ongelma, että sanon kaiken itse tajuamani ääneen. en kauheasti osaa pitää salaisuuksia enkä pidä niitä. harvemmin jätän mitään siis sanomatta.
ehkä ainoana se, että pitäisi päättää onko minun myönnettävä ääneen, etten jaksa tätä tilannetta pitkittyneenä juuri nyt ja näin (vai onko se vain tottumiskysymys).
This page was loaded Dec 15th 2017, 2:15 am GMT.